27 Mac 2011

test online yg mencekik perasaan...

International Business dan Organizational Behaviour adalah antara subjek yg aku ambik sem ni...subjek ni 1st seminar jek dh khatam 1 buku..laju..ERL pun kalah dgn kepantasan nyer...pastu kami diminta buat grup dan di bahagi kan past year paper untuk present....wahhhh...senang betul kan...subjek ni tak pyh kira...takde tolak campur cuma baca jek...easy kan!!!

But, langit tak selalu cerah, laut sekali sekala bergelora, air tasik uniten pun sekali sekala berkocak sbb ada org jatuh dlm dier sekali...apakah maknanya ketenangan itu jika tetiba dilanda tsunami...berkocak segala rasa, bergegar segala urat dan tido mlm pun jadi tak lena...nape pulak ni??? kerana...soklan test online yg diberi amatlah menakutkan...tetiba aku rasa rela biarla dibahagi tambah tolah campur darab, aku lagi rela....

Nasib baik la ada adik....minta tolong cari apa la yg soklan tu nak...jawapan langsung tkde dalam buku...strictly cannot cut and paste dlm tenet...amaran ok...ayat kena buat sendiri...laaa....klu suruh buat sajak ke cerpen ke soklan kuiz 5S ke...boleh la...ini.....mmmmmmmmmmmmm.....

bukan senang nk berjaya kan....

luv marcus....lakkk tetiba....

kenal marcus? kena la tgk Merong Mahawangsa...

"Empangan kalau sudah dibuka, takkan nak tahan air melimpah..." hahaha...ayat Kamawas..tk tahan...

Dah la...penat merepek...mkn kerepek lagik sedap...

3 ulasan:

yan nyer berkata...

amboi kak! tgh wat test ley tulis blog plak! sempat lak selit ayat kemawas.. ..ada lagi satu febret :
" apa salahnye mengintai di bawah tudung saji". hahahah.. orang suke MERONG .. xnak marcus---x taf setaf merong! hee

ratu anna berkata...

merong ramai sgt peminat..baik marcus..comel jek

CaHaYa aNa berkata...

ala nak gak tgk meronggg!